Gulvbelægning

Gulvbelægning ved Gilleleje, Hornbæk og Helsingør

En tømrer med check på gulvbelægning – det er Marc’s Far Kan.

En ekspert i gulvbelægning, der holder

Hos Marc’s Far Kan er vi eksperter i alle former for gulvbelægning, og vi kan få dit gulv til at se ud som nyt, hvad enten det er en renovering eller en helt ny belægning.

Gulvbelægning – helt nyt trægulv, vinyl eller linoleum?

Vi lægger gerne helt nye gulve – du vælger hvilken form for gulvbelægning, og vi rådgiver gerne:

  • Trægulve – ønsker du massivt træ, lamelgulv eller laminatgulv?
  • Vinylgulve og linoleumsgulve – kunstprodukt eller naturprodukt?

Trægulve som gulvbelægning

Når du vælger trægulv, skal du tænke på, hvilket gulv der er bedst egnet til den type rum, det skal ligge i – og om du ønsker noget, der kræver lidt eller ingen vedligehold.

Et massivt trægulv er en gulvbelægning, der er smuk og holdbar, men også skal have lidt vedligehold afhængig af, om det skal stå råt, ludbehandlet, sæbebehandlet, olieret eller lakeret. Det har den store fordel, at det kan tåle afslibning, når gulvet efter nogle års brug er blevet slidt. Så kan et massivt trægulv efter afslibning se helt nyt ud igen.

Lamelgulve og laminatgulve kræver ikke meget vedligehold men blot en gulvvask i ny og næ. De vil fremstå som nye meget længe, da de er mere modstandsdygtige over for mærker og slid, end massivt trægulv er. Til gengæld er det en type gulvbelægning, der ikke kan tåle mere end få ganges afslibning, hvis det er lamelgulv, og slet ingen afslibning, hvis det er laminatgulv.

Gulvbelægning i vinyl eller linoleum?

Om du skal vælge et gulv i vinyl eller linoleum, afhænger af flere ting. Marc’s Far Kan lægger gerne begge typer:

  • Vinyl, som er et kunstprodukt, der består af pvc, og kan fås både som baner og fliser og også findes som speciel vådrumsvinyl. Vinyl kan lægges i alle rum og er meget slidstærkt, og findes i mange forskellige farver og mønstre. Det har god holdbarhed, men kan blive lidt stivere med tiden.
  • Linoleum er fremstillet af naturprodukter og fås ligeledes i baner, fliser og plader. Det kan bruges i alle rum undtagen vådrum, da linoleum ikke er vandtæt. Det er slidstærkt, rart at gå på, da det er halvhårdt, det dæmper lydene og er meget nemt at rengøre.

Lad os give dig et tilbud på at lægge dit gulv

Vi kører gerne ud og giver tilbud på gulvbelægning i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør, kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 84 51 41 – så er din gulvlægger på vej.

Spørgsmål?

Ring på
20 84 51 41
og hør nærmere om
mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud på tømreropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Vi står klar til at tage en snak om din opgave - vi klare både store og små!

Om Marc's far kan

Marc's far kan har med sin samarbejdspartner mere en 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi tilbyder alt arbejde inden for tømrer - snedker arbejde, byggearbejde og entreprenørarbejde. Vi samarbejder med VVS og el-installatører som vi har 100% tillid til og kan derfor levere en fuldendt opgave hver gang.

N

22 års erfaring som selvstændig

N

Arbejde udført til tiden

N

Altid langtidsholdbare løsninger

N

Godt håndværk