Montering af døre og vinduer

Montering af døre og vinduer i Nordsjælland og København

Trænger dit hus til montering af døre og vinduer – eller udskiftning? Så lad Marc’s Far Kan stå for den holdbare løsning.

Montering af vinduer og døre skal være langtidsholdbart – og smukt

Det er en daglig glæde at se ud af nye vinduer – også når man ser på varmeregningen.

Med det danske vejrlig bliver de fleste døre og vinduer med tiden grimme og vejrbidte at se på, og på ydersiden vil de oftest være præget af fugt og afskalning, særligt hvis det ikke er nyere døre og vinduer. Samtidig vil mange døre og vinduer med tiden blive mere og mere utætte, så varmen ryger ud, og fugt og kulde ryger ind. Sådanne kuldebroer ødelægger både rammer, karme og med tiden måske murværk og træværk. Så er det tid til montering af døre og vinduer, der lever op til nutidens byggekrav og er meget mere energivenlige.

Spar penge på varmeregningen med udskiftning af døre og vinduer

De nye termoruder er ruder med energiglas, hvor det ene glaslag er forsynet med en lavemissionsbelægning. På den måde lader en termorude mere energi slippe ind i rummet end ud af det.

Beregninger viser, at hvis du lader dine gamle termoruder udskifte til energiruder, er det en investering, der er tjent hjem på ca. tre år. Og termoruderne med energiglas har en meget længere levetid.

Termoruder med energiglas skåner samtidig miljøet og mindsker CO2-udslippet. Med det genindførte håndværkerfradrag er der fradrag for arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte med op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden, og her er montering af døre og vinduer med energiglas netop en af ydelserne. Læs mere på Skats hjemmeside her

Montering af døre og vinduer skal give hele huset et løft

Når Marc’s Far Kan står for montering af vinduer og døre, skal det ikke blot være en kvalitetsmæssig forbedring af boligen rent økonomisk og med hensyn til holdbarhed. Det skal også være noget, der er lavet så smukt og gedigent, at du kan glæde dig over det hver dag.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilpasse de nye elementer, så de både ser flotte og nye ud, og samtidig passer til huset, som om de altid havde siddet der. Som tømrer og snedker har vi ekspertisen til at få selv den mest skæve karm og den nye dør til at passe sammen. Og få ethvert vindue til at løfte facaden – du vil blive overrasket over, hvor meget glæde det giver i det daglige at se på og ud af nye vinduer.

Vi giver gerne et tilbud på montering af døre og vinduer

Dagligt kører vi ud og står for montere en dør eller vindue i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør – og vi kommer gerne forbi for at drøfte udskiftning af døre og vinduer med dig, og naturligvis gerne give et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 84 51 41, så er vi klar til at komme forbi.

Spørgsmål?

Ring på
20 84 51 41
og hør nærmere om
mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud på tømreropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Vi står klar til at tage en snak om din opgave - vi klare både store og små!

Om Marc's far kan

Marc's far kan har med sin samarbejdspartner mere en 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi tilbyder alt arbejde inden for tømrer - snedker arbejde, byggearbejde og entreprenørarbejde. Vi samarbejder med VVS og el-installatører som vi har 100% tillid til og kan derfor levere en fuldendt opgave hver gang.

N

22 års erfaring som selvstændig

N

Arbejde udført til tiden

N

Altid langtidsholdbare løsninger

N

Godt håndværk