Nybyggeri

Nybyggeri ved Gilleleje, Hornbæk og Helsingør

Intet nybyggeri uden en dygtig tømrer – kontakt Marc’s Far Kan.

Vi står gerne for entreprisen ved nybyggeri

Står du med en tom grund og drømmer om at få bygget et nyt smukt hus? Så tag Marc’s Far Kan med på råd. Vi har ekspertisen og ikke mindst erfaringen inden for alle former for byggeri, og står gerne for både delentrepriser og totalentreprise på nybyggeri.

Marc’s Far Kan står for kvalitet og langtidsholdbare løsninger. Vi vil gerne tages med på råd og komme med forslag til løsningsmuligheder – ligesom vi naturligvis altid arbejder ud fra dine ønsker, planer og dit budget.

Nybyggeri er et stort projekt

Alt nyt byggeri er stort projekt, uanset hvor lille en bygning, det drejer sig om. Det skal være solidt og flot håndværk, og derfor siger vi, at ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Så uanset om du står med en mindre udestue eller en hel ejendom, vil vi meget gerne tilføre vores håndværksmæssige kompetencer, så du får det flottest mulige resultat.

Vi er med hele vejen i dit byggeprojekt

Fra du står med de første tanker og tegninger til den dag, du kan dreje nøglen i din nye hoveddør, er vi med dig hele vejen i dit byggeri. Med nybyggeri har du chancen for at få bygget præcis det hus, du drømmer om og få tænkt alle løsninger ind fra starten. Vi har mange års erfaring med nybyggeri og rådgiver gerne omkring materialevalg, energiløsninger og meget mere. Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Hvad enten du allerede har en byggerådgiver, og vi derfor går ind i samarbejdet lige dér, hvor du har behov for dygtigt tømrerarbejde, eller du står med nybyggeri på tegnebrættet og endnu ikke har nogen i entreprise, går vi gerne ind og yder kompetent rådgivning.

Lad os drøfte dine tanker når du vil bygge nyt – eller dit konkrete projekt i dag

Uanset hvor du er i processen med byggeri, kommer vi gerne og yder såvel rådgivning som laver solidt tømrer- og snedkerarbejde efter dine anvisninger. Der er altid flere muligheder for at løse en given byggeopgave, fra de store linjer til detaljen. Vi er vant til at tænke den lille løsning ind i den store, så det hele bliver gennemført.
Vi beskæftiger os dagligt med nybyggeri i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør og kommer gerne forbi for at drøfte din opgave – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 84 51 41 – så kommer vi og drøfter byggeri.

Spørgsmål?

Ring på
20 84 51 41
og hør nærmere om
mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud på tømreropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Vi står klar til at tage en snak om din opgave - vi klare både store og små!

Om Marc's far kan

Marc's far kan har med sin samarbejdspartner mere en 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi tilbyder alt arbejde inden for tømrer - snedker arbejde, byggearbejde og entreprenørarbejde. Vi samarbejder med VVS og el-installatører som vi har 100% tillid til og kan derfor levere en fuldendt opgave hver gang.

N

22 års erfaring som selvstændig

N

Arbejde udført til tiden

N

Altid langtidsholdbare løsninger

N

Godt håndværk