Nyt tag og tagrenovering

Nyt tag i Nordsjælland og København

Søger du efter en dygtig tømrer, der kan lægge et nyt tag? Marc’s Far Kan!

Taget er en beskyttelse af hele huset

Når det danske vejr har ramt et tag gennem mange år, er taget ikke længere i så god stand, som det var engang. Dels er det oftest ikke særlig kønt længere, og dels er der også en betydelig risiko for, at taget med tiden bliver utæt. Utæthed i et tag giver grobund for råd- og svampeskader, og det kan blive en alvorlig sag. Man kan ikke altid se fugtskaderne, før de er omfattende, men er der først råd i taget, kan det være nødvendigt med enten en tagrenovering eller et nyt tag.

Hos Marc’s Far Kan har vi mange års erfaring med at lægge tag på huse i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør. Et nyt tag forlænger både tagkonstruktionens og selve husets levetid, og samtidig giver det huset et helt nyt udseende. Det er noget, der giver et løft, både for jer som husejere men også i hele kvarteret, hvor man kan glæde sig over at se på et nyt tag hver dag.
Hold varmen inde og fugt og kulde ude med et nyt tag

Et godt tag holder varmen inde, hvor du har betalt for, at den skal være. Samtidig holder det fugt og kulde ude, ikke mindst hvis du vælger at få lagt isolering i forbindelse med udskiftning til nyt tag. Der er ingen grund til at fyre for gråspurvene og lade varmekronerne fise lige ud af taget. Med isolering og nyt tag vil du kunne se på dit varmeforbrug, at der er meget sparet.
Med det genindførte håndværkerfradrag er der også fradrag for udgifter til arbejdslønnen i forbindelse med en del isoleringsarbejde, læs mere på Skats hjemmeside her

Med nyt tag får dit hus et helt nyt udtryk

Marc’s Far Kan rådgiver gerne om, hvilket materiale taget kan lægges i – vi kan lægge nyt tag i alle materialer, men typisk er det:

  • decra
  • tegl
  • beton
  • eternit
  • tagpap

Der er flere ting at tage stilling til når taget skal fornyes – ikke mindst om du ønsker, at et nyt tag ligner det, du allerede har, eller om huset skal have et nyt look og en ny stil. Vi rådgiver gerne om fordele og muligheder ved de forskellige løsninger, vedligehold mm.

Lad os drøfte nyt tag i dag

Dagligt kører vi ud og lægger nyt tag i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør, og vi vil gerne komme forbi med et uforpligtende tilbud på nyt tag hos dig – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 84 51 41 – så er vi på vej! Marc’s Far Kan og har tag’et på det!

Spørgsmål?

Ring på
20 84 51 41
og hør nærmere om
mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud på tømreropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Vi står klar til at tage en snak om din opgave - vi klare både store og små!

Om Marc's far kan

Marc's far kan har med sin samarbejdspartner mere en 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi tilbyder alt arbejde inden for tømrer - snedker arbejde, byggearbejde og entreprenørarbejde. Vi samarbejder med VVS og el-installatører som vi har 100% tillid til og kan derfor levere en fuldendt opgave hver gang.

N

22 års erfaring som selvstændig

N

Arbejde udført til tiden

N

Altid langtidsholdbare løsninger

N

Godt håndværk