Marc’s Far Kan

Tømrerfirma i Gilleleje

Hos Marc’s Far Kan er vi lige så solide, som det vi bygger!

I vores firma er det allervigtigste at bygge med nemlig tillid. Du skal kunne stole på, at når du vælger Marc’s Far Kan til din byggeopgave, uanset hvor stor eller lille den er, så vil vi honorere din tillid med det flotteste stykke håndværksmæssige arbejde.

Vi har tilsammen mere end 40 års erfaring med selvstændig virksomhed, og det har vi kun kunnet nå ved seriøst, holdbart og ærligt arbejde.

Det vigtigste for os, og det der driver os afsted hver dag, er kundetilfredshed – vi er ikke drevet af at tjene en masse penge men af at levere et flot stykke arbejde og være med til at bygge noget, der holder langt ind i fremtiden.

Ring og hør nærmere

Hvis du ønsker en byggeopgave udført i høj kvalitet og af håndværkere, der er stolte af det, de laver, så tag fat i Marc’s Far Kan. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 20 84 51 41 – så er vi på vej i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør.

Få et uforpligtende tilbud på tømreropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Vi står klar til at tage en snak om din opgave - vi klare både store og små!

Om Marc's far kan

Marc's far kan har med sin samarbejdspartner mere en 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi tilbyder alt arbejde inden for tømrer - snedker arbejde, byggearbejde og entreprenørarbejde. Vi samarbejder med VVS og el-installatører som vi har 100% tillid til og kan derfor levere en fuldendt opgave hver gang.

N

22 års erfaring som selvstændig

N

Arbejde udført til tiden

N

Altid langtidsholdbare løsninger

N

Godt håndværk