Renovering og ombyg

Renovering og ombygning Gilleleje, Hornbæk og Helsingør

Står du med renovering og ombygning? Så er Marc’s Far Kan din professionelle samarbejdspartner.

Vi står gerne for at renovere eller ombygges

Med mange års erfaring som tømrer står Marc’s Far Kan gerne for din renovering og ombygning – ikke mindst hvis du ønsker et stykke kvalitetsarbejde udført. Vi tænker i hele løsninger, der er langtidsholdbare, og vi sætter en ære i at udføre godt håndværk, som kunderne er glade for mange år fremover. Vi går ikke, før du er tilfreds – for vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal have udført solidt tømrerarbejde.

Inden for renovering og ombygning står vi blandt andet for:

Renovering og ombygning er en win-win

Når du vælger at få foretaget en renovering eller ombygning, er det oftest fordi, der er noget i dit hus, du ikke er tilfreds med. Sådan vil en eventuel ny husejer sikkert også have det, og derfor er en renovering og ombygning oftest noget, der får din ejendom til at stige i værdi.

Samtidig giver det dig daglig livskvalitet at bo og leve i noget, du er glad for at se på og være i.

Og så er der endda med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for at fradrage udgifterne til arbejdsløn ved de håndværksydelser, der også har et grønt sigte – hvor dine energiomkostninger ovenikøbet bliver minimeret. Se mere på Skats hjemmeside her.

Bare et par forslag til ombygning og renovering

Renovering og ombygning kan være af stort set alle dele i dit hus – nogle forslag kunne være:

  • Karnapper – du kan få bygget de eksisterende vinduesrammer om, og lade lyset komme ind fra flere sider. Vi kan skabe et meget smukt resultat, hvor du samtidig kan tænke isolering ind
  • Udestuer – nu kan du udleve drømmen om den flotte udestue. Vi kan sætte nye kvadratmeter på dit hus, og opføre det i en kvalitet, så du kan bruge udestuen året rundt
  • Garage/carport – få bilen under tag, ikke mindst de kolde vintermorgener, og lad os samtidig bygge et tilhørende skur eller udhus til opbevaring af alt det, du mangler plads til – vinterdæk mm.
  • Nyt badeværelse eller nyt køkken? Lad os komme med et par løsningsforslag, og høre hvilke drømme, du selv går rundt med. Bad og køkken er de rum, der betyder allermest i et hus, for at man føler, at huset fungerer i det daglige

Skal vi komme forbi og tale om renovering og ombygning?

Vi står for ombygning og renovering af ejendomme i Gilleleje, Hornbæk og Helsingør, og vi kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte dine tanker og ideer til renovering og ombygning, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud på opgaverne. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 84 51 41 – så er Marc’s Far Kan på vej!

Spørgsmål?

Ring på
20 84 51 41
og hør nærmere om
mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud på tømreropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Vi står klar til at tage en snak om din opgave - vi klare både store og små!

Om Marc's far kan

Marc's far kan har med sin samarbejdspartner mere en 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi tilbyder alt arbejde inden for tømrer - snedker arbejde, byggearbejde og entreprenørarbejde. Vi samarbejder med VVS og el-installatører som vi har 100% tillid til og kan derfor levere en fuldendt opgave hver gang.

N

22 års erfaring som selvstændig

N

Arbejde udført til tiden

N

Altid langtidsholdbare løsninger

N

Godt håndværk